Πα. Μαρ 29th, 2024

Ανεξαρτησία από τον δήμο Πέλλας ζητά η Κρύα Βρύση – Δημοψήφισμα προαναγγέλλει ο πρόεδρος της Κοινότητας

«Επειδή δεν θέλουμε να χάσουμε άλλο χρόνο, το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε σε ψήφιση της πρότασης μας από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ θα μεταβούμε άμεσα στην Αθήνα για συζητήσεις με υπουργούς, αλλά και το γραφείο του Πρωθυπουργού. Είμαστε διατεθειμένοι να τους αφήσουμε έξι μήνες προθεσμία και μετά θα προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις όπως δημοψήφισμα, παράδοση ταυτοτήτων και πολλά ακόμη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης Ανδρέας Βλάχος στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους», σχετικά με την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής να αποτελέση η Κρύα Βρύση εκ νέου ξεχωριστό δήμο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα, ο κ.Βλάχος επισήμανε, ότι «το 2011 μας πήραν τον δήμο που υπήρχε από το 1990 και μας μετέφεραν στο Δήμο Πέλλας μαζί με τα Γιαννιτσά. Όλως περιέργως επειδή η Κρύα Βρύση ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικά χώρο».

Επιπροσθέτως, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης  μεταξύ άλλων ανάφερε: «Αισθανόμαστε ξένο σώμα στο Δήμο Πέλλας. Είχαν συγκεντρωθεί 5.500 υπογραφές ατόμων, αλλά ο Δήμαρχος δεν συμφωνούσε με αυτό».

Τέλος, ο κ. Βλάχος υπογράμμισε, ότι «τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, από αστυνόμευση, υγεία, μικρό προϋπολογισμό, μέχρι και χάλια δρόμους. Δεν υπάρχουν παρατάξεις πλέον. Όλος ο κόσμος είναι ένα και το αυτό, καθώς θέλουμε να δικαιωθούμε κάνοντας ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα».

Ακούστε τη συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=tNwSarqXIs0