Συνάντηση με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασσαιμίας ν. Καρδίτσας είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου συζήτησαν με το Δήμαρχο θέματα που τους απασχολούν όπως είναι η ενίσχυση της εθελοντικής αιμοδοσίας, η χωροθέτηση περισσότερων θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στην πόλη και η καλύτερη εποπτεία τους, η συντήρηση των γραφείων και η παροχή βασικών υποδομών για τη καλύτερη λειτουργία τους. Ο Δήμαρχος αρχικά δήλωσε ότι θα τον βρουν συμπαραστάτη στα αιτήματα τους και υποσχέθηκε να εξετάσει τα θέματα που του τέθηκαν. Ωστόσο δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ενέργειες για τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας με προβολή σχετικών ενεργειών.
Συγχρόνως είπε πως εξετάζει τη δυνατότητα οι υπάλληλοι του Δημαρχείου που μετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία να επιβραβεύονται με δύο ημέρες επιπλέον άδεια. Ακόμη είπε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει συντήρηση των γραφείων τους. Τέλος ο Δήμαρχος είπε ότι θα στηρίξει τις όποιες ενέργειες γίνουν από το Σύλλογο ή και άλλους φορείς, για την ενημέρωση γύρω από το θέμα των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν το δήμαρχο για την ανταπόκριση και για την ευαισθητοποίηση του στα θέματα που αντιμετωπίζουν.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…