Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Δήμος Πόρου στην PHILOXENIA 2019

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Πόρου συμμετείχε ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στην 35η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 8 έως 10 Νοεμβρίου. Στην Έκθεση, η οποία αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, συμμετείχαν εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς, μεταξύ των οποίων πάνω από 100 hosted buyers και 20.000 εμπορικοί επισκέπτες.

Τον Δήμο μας εκπροσώπησε ο πανταχού παρών Τάσος Φιακάς, ο οποίος ως μέλος της Τουριστικής Επιτροπής διενήργησε συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και με απεσταλμένους διεθνών Μ.Μ.Ε., όπως οι Ρωσικοί κρατικοί τηλεοπτικοί σταθμοί Russia 24 και RTVI, στους οποίους παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο ειδικού θέματος που ετοιμάζουν για την παρουσίαση του νησιού μας στο κοινό της χώρας τους.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο περίπτερό της και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.