Πα. Μαρ 29th, 2024

Συνεχίζει δυναμικά τη δράση του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Προποντίδας καλεί όλους τους πολίτες που μπορούν, να στηρίξουν τη δράση του και να γίνουν αρωγοί στην προσπάθειά του για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου:

“Το 2010 η Ελλάδα μπαίνει στην οικονομική κρίση και το 2011 όλοι μιλούν για ανθρωπιστική κρίση. Στη 1 Μαρτίου του 2018 ο Δήμος Νέας Προποντίδας δημιουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ώστε να βοηθηθούν οι πολίτες που είναι αποδεδειγμένα οικονομικά αδύναμοι μέσω της δωρεάν παροχής τυποποιημένων ειδών διατροφής, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, ειδών βρεφοανάπτυξης. Μέσα σε 20 μήνες λειτουργίας “αγκάλιασε” και φρόντισε πάνω από 120 οικογένειες με 17 μηνιαίες διανομές. Μοιράστηκαν πάνω από 10.000 προϊόντα, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, βρεφικά και σχολικά είδη. Σύλλογοι, φορείς, σχολεία, επιχειρήσεις, πολίτες στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου και της Δομής, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και την αξιοπρέπεια του. Ας γίνουμε λοιπόν, όλοι μαζί, αρωγοί και ας συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια του Δήμου Νέας Προποντίδας για την καταπολέμηση της φτώχειας στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις δράσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Δήμου www.nea-propontida.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 23730 – 24524.”