ΔΗΜΟΙ

Έπιασαν δουλειά οι 388 νέοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων

Στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονται από σήμερα 388 νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Αθηναίων που πέτυχαν στον διαγωνισμό 3Κ του ΑΣΕΠ ο οποίος έγινε το 2018. Πρόκειται για εργάτες εξωτερικών χώρων, οδηγούς απορριμματοφόρων και τεχνίτες που ενισχύουν με την παρουσία τους τον σχεδιασμό για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

«Σας υποδεχόμαστε ως συναδέλφους και ως συμπαίκτες σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Και πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι εδώ στην Αθήνα η λογική μας δεν είναι να καλύψουμε απλώς κάποιες θέσεις. Ψάχνουμε για ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν συμπαίκτες μας. Για ανθρώπους οι οποίοι θα φορέσουν την φανέλα του Δήμου Αθηναίων με υπερηφάνεια» τόνισε στην τελετή ορκωμοσίας στο Σεράφειο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων καλωσορίζοντας τους νέους εργαζόμενους αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη επισημαίνοντας: «Όλοι εμείς μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις έχουμε βάλει ένα μεγάλο στοίχημα. Να γυρίσουμε την πόλη ανάποδα και να θέσουμε τις βάσεις για ένα Δήμο ο οποίος δεν θα βάζει τον δημότη απέναντι αλλά θα τον έχει δίπλα του. Για ένα Δήμο γρήγορο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Για ένα Δήμο ο οποίος θα δίνει πραγματικές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα».

Ενώ έκλεισε την σύντομη ομιλία του στέλνοντας ένα μήνυμα: «Αν θέλουμε να πετύχουμε η λέξη κλειδί είναι το «μαζί». Όλοι μαζί. Περιμένουμε παρά πολλά από εσάς όπως κι εσείς πάρα πολλά από εμάς. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αν συνεργαστούμε μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλά».

Τελευταία άρθρα

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

3 λεπτά ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

28 λεπτά ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

37 λεπτά ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

1 ώρα ago

Ιός Δυτικού Νείλου: 39 Δήμοι της Αττικής με κρούσματα – Nέες περιοχές στον χάρτη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…

1 ώρα ago