Επί ποδός για την τουριστική περίοδο του 2020 είναι η δημοτική αρχή Μυκόνου, με τον δήμαρχο να θέτει σε προτεραιότητα την ασφάλεια των τουριστών που θα βρεθούν στο νησί.
Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε συναντήση με νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, σχεδιάζοντας το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την τουριστική σεζόν 2020,προεκιμένου να αποφευχθούν περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών στο νησί, και να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας τόσο στους τουρίστες όσο και στους δημότες Μυκόνου.
Παράλληλα ο δήμαρχος Μυκόνου ανακοίνωσε την ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό των υπηρεσιών ασφάλειας της Μυκόνου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κουκά:
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…
Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.