Πε. Απρ 25th, 2024

Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας στο Δήμο Τανάγρας

Δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Δήμος Τανάγρας τοποθετεί σταδιακά:

1)νέο εξοπλισμό σε καλαθάκια απορριμμάτων, ενισχύοντας τον τομέα της καθαριότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στη δημόσια υγιεινή.

2)συνεχίζει τις χρηστικές παρεμβάσεις που έχουν στόχο την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καθημερινότητας δημιουργώντας: α) καλαίσθητες στάσης αναμονής και ξεκούρασης για τους κατοίκους τοποθετώντας παγκάκια και β) πίνακες ανακοινώσεων για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Συγκεκριμένα με τη συνεργασία του τμήματος αυτεπιστασίας των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Καθαριότητας τοποθετήθηκαν:

  • Στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στους Ι.Ν. Ταξιαρχών, Άγιο Γεώργιο, Αγία Παρασκευή και στο Κοινοτικό κατάστημα παγκάκια και καλαθάκια απορριμμάτων
  • Στην Ασωπία, δύο πίνακες ανακοινώσεων σε κεντρικά σημεία του χωριού και καλαθάκια απορριμμάτων στο νεκροταφείο

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας επιβλέπει και ενημερώνεται σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου για τις ελλείψεις και τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε ο νέος εξοπλισμός να τίθεται όσο το δυνατόν συντομότερα στη διάθεση του πολίτη και ζητά την ευαισθητοποίηση και την προσπάθεια των πολιτών, προκειμένου: «να κρατήσουμε καθαρό το περιβάλλον του τόπου και να προστατεύσουμε το νέο εξοπλισμό».

 

 

IMG_3561

 

IMG_3566

 

IMG_3574

 

IMG_3577(2)

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website