Ολοκληρώνεται το έργο αναβάθμισης της παιδικής χαράς των Σκούρτων και παραδίδεται προς χρήση ένα ακόμη σημαντικό έργο.
Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, τα Σκούρτα διαθέτουν πλέον μια υπερσύγχρονη υποδομή, με ολοκαίνουργια και πρωτότυπα παιχνίδια, δάπεδο ασφαλείας, οικολογικό φωτισμό, παγκάκια, φρεσκοβαμμένη περίφραξη, με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και με χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας.
Η Παιδική Χαρά Σκούρτων σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προδιαγραφές που αφορούν την ασφάλεια των παιδιών.
Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 139.270,55€ και το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας δηλώνει ότι “Η δημοτική αρχή προσπαθεί να αναβαθμίσει τους δημόσιους χώρους και να τους εκσυγχρονίσει, ώστε να είναι ποιοτικοί και με σύγχρονες προδιαγραφές. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, διαμορφώνουμε παιδικές χαρές με σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα και με ασφάλεια στιγμές χαράς και παιχνιδιού .
Είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων μας για να προφυλαχτεί ο δημόσιος αυτός χώρος από φθορές και να διατηρείται πάντα όμορφος και καθαρός για τα παιδιά μας”.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…
Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.