Τρ. Μάι 7th, 2024

Ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ) δηλώντας εμπράκτως τη στήριξη του Δήμου Ζωγράφου στις δράσεις της Ομοσπονδίας γενικότερα και ειδικότερα στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  ΚΑΡΑΤΕ & ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κωφών & Βαρηκόων.

Στη σημερινή συνάντηση με το Δήμαρχο ήταν οι :

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ, Πρόεδρος της ΕΟΑΚ, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Κωφών, ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Εκπρόσωπος της ΕΟΑΚ (΄Β Γραμματέας) – Μέλος της  Επιτροπής Διεκδίκησης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Υπεύθυνος ΚΑΡΑΤΕ & ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της ΕΟΑΚ– Μέλος της  Επιτροπής Διεκδίκησης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ειδικός Σύμβουλος – Μέλος της  Επιτροπής Διεκδίκησης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας δήλωσε:

«Ο Δήμος Ζωγράφου δηλώνει τη στήριξη του στην Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (ΕΟΑΚ), για την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος  ΚΑΡΑΤΕ & ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κωφών & Βαρηκόων και θα παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση σε επίπεδο υποδομών και ό,τι άλλο χρειαστεί και δύναται. Θα είμαστε εμπράκτως στο πλευρό της ΕΟΑΚ στην προσπάθεια να προάγει τα ιδανικά του αθλητισμού.»