Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε τον κ. Μώραλη για την υποψηφιότητά του στην προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.
Ο δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του ανέφερε πως ήταν χαρά του που υποδέχθηκε στο δημαρχείο Πειραιά τον δήμαρχο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, λέγοντας πως είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Κωνσταντέλλο για την υποψηφιότητά του στην Προεδρία της Π.Ε.Δ.Α, όπως και σε όλους τους υποψήφιους που επιθυμούν να στηρίξουν το έργο των Δήμων.
Πηγή: peiraiasnews.gr
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2026 | 19.00 – 21.00 | Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου |…
Συγκινητική συναυλία με Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου, εντυπωσιακό drone show στο αλσύλλιο του προμαχώνα…
Τα εργαστήρια ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2026, στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα.
Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών πραγματοποίησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου.
Μια σημαντική χρηματοδοτική εξέλιξη για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σηματοδοτούν οι αποφάσεις…
Σημαντική ενίσχυση των πόρων που κατευθύνονται στους Δήμους για έργα οδοποιίας αποφάσισε η Περιφέρεια Στερεάς…