Τη βεβαιότητά του, αλλά κυρίως το πώς – και από… ποιους – πρέπει επιτέλους να γίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο, παρουσιάζει με άρθρο του στο epoli.gr ο Δήμαρχος Τρικκαίων και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
«H εποχή μας αλλάζει, οι ανάγκες μας αλλάζουν, οι πόλεις μας αλλάζουν. Προφανώς δεν μπορεί η Αυτοδιοίκηση να μείνει ίδια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τρικκαίων.
«Τα 9χρονα αγόρια μου γνωρίζουν ήδη βασικούς κανόνες προγραμματισμού, μπορούν με ευκολία να αναζητήσουν πληροφορίες στο διαδίκτυο και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικές φόρμες, όταν η Δημόσια Διοίκηση συνεχίζει να αποδεικνύεται εξαιρετικά δυσανεκτική σε οποιαδήποτε ψηφιακή αλλαγή, βλέποντας τους πολίτες απλώς σαν κλητήρες μεταφοράς εγγράφων», καταλήγει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…