Πα. Μαρ 29th, 2024

Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου, συνάντηση εργασίας του Δημάρχου της πόλης κ. Λάμπρου Μίχου με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου με θέμα: Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου.

Θέμα της συνάντησης ήταν η έναρξη υλοποίησης του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας». Οι επικεφαλής των δύο φορέων –Δήμος Αγίας Βαρβάρας και Επιμελητήριο- συζήτησαν δέσμη ενεργειών, οι οποίες είναι αναγκαίο να γίνουν για την καλλίτερη και ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου.

Διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η ουσιαστική βούληση για την ολοκλήρωση με ταχείς ρυθμούς του έργου καθώς αυτό θα συμβάλλει στην τόνωση του εμπορικού κέντρου της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του για την ολοκλήρωση του έργου και υποσχέθηκε ότι για τον σκοπό αυτόν, τόσο ο ίδιος όσο και το Επιμελητήριο, θα παράσχουν κάθε δυνατή υποστήριξη  στο δήμο και στους επαγγελματίες της πόλης.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, ανέφερε ότι ο Δήμος προβαίνει στις κατάλληλες παρεμβάσεις για την διαμόρφωση των χώρων και των υποδομών, ώστε το εμπορικό κέντρο να είναι υπόδειγμα «έξυπνης πόλης» ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν παροχές και υπηρεσίες, αντίστοιχες με εκείνες άλλων, σημαντικών, Ευρωπαϊκών πόλεων (υπηρεσίες διαδικτύου, συγκοινωνίες κ.λπ.).

Οι κ.κ. Μίχος και Χατζηθεοδοσίου συμφώνησαν ότι η συνεργασία των φορέων θα είναι συνεχής και ότι είναι ευκταίο να αποκτήσει χαρακτήρα μόνιμης θεσμικής λειτουργίας, μιας και πρόκειται για έργο το οποίο επιδρά στην πόλη αισθητικά, αλλά παραλλήλως, δημιουργεί και αναπτυξιακές προοπτικές.