Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Δημήτρη Παπαστεργίου στηρίζει ο Μπακογιάννης για την προεδρία της ΚΕΔΕ

Σαφή στήριξη στον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης από το βήμα του πρώτου συνεδρίου Plug and Play για τη δημιουργία μιας βιώσιμης και έξυπνης πόλης, που διεξάγεται στα Τρίκαλα.

«Είμαστε γύρω, στους 330 δήμαρχοι, νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι έχουμε την ευκαιρία και εμείς να τον ταλαιπωρήσουμε και να μας εκπροσωπήσει και να μας εκφράσει, όπως όλοι το θέλουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Και πρόσθεσε: «Τα Τρίκαλα έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ελλάδα ως ένα πρότυπο, ένας δήμος πρότυπο, που ανοίγει νέους δρόμους για την αυτοδιοίκηση στη χώρα, ένας δήμος με τον οποίο μοιραζόμαστε πολλές και καλές πρακτικές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι υποψήφιος για την προεδρία της ΚΕΔΕ είναι και ο δήμαρχος Αμελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Μάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους την εμπειρία του από την πρώτη του επίσκεψη στη θεσσαλική πόλη: «Θέλω να σας εξομολογηθώ το εξής. Τελευταία φορά που ήρθα στα Τρίκαλα, ο Δημήτρης –αναφερόμενος στον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου- αποφάσισε να με τιμωρήσει και με έκανε βόλτα με το ποδήλατο. Ο σκοπός μου λοιπόν είναι να τον εκδικηθώ τα επόμενα χρόνια και να πάρω το αίμα μου πίσω»

Η ανακοίνωση του δήμου Τρικκαίων για τη στήριξη Μπακογιάννη:
«Σαφή στήριξη στον Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της ΚΕΔΕ έδωσε από τα Τρίκαλα ο Κώστας Μπακογιάννης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Τρικκαίων και σημειώνει τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων τη δεύτερη ημέρα του 1ου συνεδρίου Plug and Play για τη βιώσιμη πόλη που διεξάγεται στη θεσσαλική πόλη.

Χαιρετίζοντας το συνέδριο, ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι ο Παπαστεργίου θα εκφράσει τους συναδέλφους Δημάρχους, αφού «ο Δήμος Τρικκαίων είναι πρότυπο για τη χώρα και μαζί του μοιραζόμαστε καλές πρακτικές».

Και επεσήμανε ότι οι Δήμαρχοι μπορούν να μάθουν πώς να γίνουν καλύτεροι, με τη χρήση και της τεχνολογίας, η οποία είναι ένα «στοίχημα» που πρέπει να ενώσει τους Δημάρχους. Ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι η τεχνολογία μπορεί να γίνει «Δούρειο Ιππος» για να έρθουν τα πάνω κάτω, αφού «έχουμε “έξυπνες” πόλεις σε ένα κατά βάση “ανόητο” κράτος». Ευχήθηκε, τέλος, το συνέδριο να καταστεί θεσμός, για Plug and play σε όλη την Αυτοδιοίκηση».