Τε. Απρ 24th, 2024

Απόλυτη πλειοψηφία για Αμπατζόγλου στο Μαρούσι – Σύμπραξη με τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Η παράταξη του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ,«Μαρούσι- Νέα Εποχή» συνέπραξε χθες κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , με θέμα τις αρχαιρεσίες των οργάνων διοίκησης , με άλλες τρεις παρατάξεις. Πρόκειται για την παράταξη «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι», με επικεφαλής τον Γιάννη Νικολαράκο, την παράταξη «Είμαστε Μαρούσι», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρώτα και το «Μαρούσι- Καθαρή Γραμμή» , χωρίς τον επικεφαλής Πάνο Βραχνό αλλά και με τους 4 δημοτικούς συμβούλους του Νικόλαο Πέππα, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Αικατερίνη Ιωάννου και Παναγιώτη Σαγρή.

Η σύμπραξη των τεσσάρων παρατάξεων αριθμεί συνολικά 23 δημοτικούς συμβούλους, επί συνόλου 41 δημοτικών συμβούλων και έχει την απόλυτη πλειοψηφία του 50%+1 στο δημοτικό συμβούλιο , με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλιστεί πλήρως η κυβερνησιμότητα αλλά και ένα ευρύτερο αυτοδιοικητικό μέτωπο συνεργασίας.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Πετύχαμε στο Μαρούσι το πρωτόγνωρο. Έχουμε τη σύμπραξη 4 παρατάξεων και αρκετούς συναδέλφους εκτός αυτών, να συνθέτουν την άποψή τους, να ενοποιούν την αντίληψή τους, να συμπράττουν με βάση το νόμο, να ενοποιούνται να ενσωματώνονται και να προχωράμε μαζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ένα ενιαίο σχήμα.
Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Και στο Μαρούσι το πετύχαμε. Και αυτό είναι καλό για τον τόπο μας».