Πα. Μαρ 29th, 2024

Νέα εποχή για τον δήμο Παιονίας: Ορκίστηκε δήμαρχος ο Κώστας Σιωνίδης

«Να γνωρίζετε ότι θα εργαζόμαστε ακατάπαυστα και θα σας δικαιώσουμε», τόνισε ο νέος δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, κατά την πρώτη του επίσημη ομιλία στο Πολύκαστρο.

«Ένα δημοτικό συμβούλιο που προσδοκούμε να το χαρακτηρίζει η γόνιμη αντιπαράθεση, η εποικοδομητική και καλόπιστη κριτική. Ένα συμβούλιο που να στέκει μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Να μη ξεχνάμε ότι η πατρίδα μας έχει περάσει πολλά δεινά που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί αν δεν κυριαρχούσε σε κρίσιμες ώρες η στείρα πολιτική αντιπαράθεση και επικρατούσε η λογική», επεσήμανε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κατά την ορκωμοσία του της νέας δημοτικής αρχής του δήμου Παιονίας.

Με τη δέσμευση να ακολουθήσει πιστά τις προεκλογικές του εξαγγελίες, ως άξονα για την πολιτική που θα ασκήσει στη διοίκηση του δήμου, ο νέος δήμαρχος έστειλε μήνυμα ενότητας με απόλυτη προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία μεταξύ άλλων οι δύο βουλευτές του νομού Κιλκίς και ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, του απερχομένου δημάρχου και επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας στην νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Χρήστου Γκουντενούδη και του δημοτικού συμβούλου Λάζαρου Ευθυμιάδη.
Δείτε το βίντεο ααπό την ομιλία του δημάρχου Παιονίας: