Περίπου 2ο ημέρες μένουν μέχρι την επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον “Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα.
Πριν από 15 χρόνια, τα Τρίκαλα, μια μικρή πόλη στην καρδιά της Ελλάδας, τόλμησαν να ονειρευτούν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Ένα παραμύθι που θα άλλαζε για πάντα την ιστορία τους και θα τα έκανε προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους.
Σήμερα, 15 χρόνια μετά, αυτό το βίντεο -επίσημο τρέιλερ του Μύλου των Ξωτικών- είναι αφιερωμένο στον τόπο αυτό, στους ανθρώπους του νομού που πίστεψαν, τόλμησαν και έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Στην πόλη που έμαθε να ζει και να μοιράζεται τη μαγεία.
Στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Τα Χριστούγεννα στον κόσμο του ΟΖ ξεκινούν.
...λόγω του 5ου ZOGRAFOU CITY RUN 2026
Διάθεση Δημοτικών Λεωφορείων για τη μεταφορά αθλητών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που συμμετέχουν στον 43ο Αυθεντικό…
Ήπια κινητικότητα και εναλλακτικός τουρισμός στην ΟΧΕ Λιμνών & Ποταμών Δυτικής Μακεδονίας.
Στο επίκεντρο της κριτικής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Σβόλη, βρίσκεται…
Ενιαίο Κοινωνικό Δίκτυο, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Νοσοκομείο Καστοριάς ενώνουν δυνάμεις για τους ασθενείς που…
"Η Θεσσαλία πρέπει να αποτελέσει ιδιαίτερο κεφάλαιο στην Κοινή Αγροτική Πολιτική" τονίζει ο Δ. Κουρέτας.