Προχωρά η κτιριακή ανακαίνιση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αχαρνών
Εποικοδομητική η συνάντηση του δημάρχου Αχαρνών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών & Υποδομών.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιώργο Κώτσηρα, καθώς έφερε μια ευχάριστη είδηση για την πόλη: Η κτιριακή ανακαίνιση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αχαρνών προχωρά και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το έργο.

“Ένα ακόμα όνειρό μας γίνεται πράξη. Η ανακαίνιση του σταθμού θα ομορφύνει την πόλη μας, θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και φυσικά, θα βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους επιβάτες. Παράλληλα, αιτηθήκαμε και επισκευή της περίφραξης αλλά και την τοποθέτηση ηχοπετασμάτων κατά μήκος της γραμμής, στο κέντρο της πόλης” δήλωσε ο δήμαρχος.
Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τη μετακίνηση με τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ- ΟΣΥ. Παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΑ, Αντώνη Κεραστάρη, του Αντιδημάρχου Δόμησης, Πολεοδομικών Εφαρμογών, Γιάννη Νίκα, και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων Υποδομών, Νίκου Δαμάσκου, συζητήθηκε η ανανέωση του στόλου με νέα λεωφορεία και πιο πυκνά δρομολόγια, τονίστηκε η αναγκαιότητα για επισκευή και εκσυγχρονισμό των στάσεων και εφαρμογή της τηλεματικής σε όλα τα σημεία, ενώ παράλληλα ζητήθηκε και η 24ωρη λειτουργία της γραμμής 755 τα Σαββατοκύριακα.
“Στόχος μας παραμένει πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών μας μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών, η ασφαλής και με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα μετακίνηση που θα εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας” τόνισε ο κ. Βρεττός.







