Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταστεγάσης βασικών υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας, με στόχο την καλύτερη, ταχύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση του πολίτη.
Το Γραφείο Δημάρχου μεταφέρθηκε και λειτουργεί πλέον στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Πολιτισμού Αμαλιάδας. Οι πολίτες που επιθυμούν να συναντήσουν τον Δήμαρχο Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, μπορούν να προσέρχονται κατά την καθιερωμένη ημέρα κοινού, κάθε Τρίτη από τις 10:00 έως τις 13:00, ενώ το Τηλέφωνο Επικοινωνίας με τη Γραμματεία του είναι 26220 38526.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η μεταφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στο Κτίριο Λεχουρίτη, το οποίο βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Κωστή Παλαμά. Οι δημότες μπορούν πλέον να απευθύνονται στο νέο σημείο για θέματα αρμοδιότητας της υπηρεσίας ή στο Τηλέφωνο Επικοινωνίας 26220 27868.
Προχωρούν με ταχύτητα το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Κλειστό Γυμναστήριο Κύμης και Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αλιβερίου θα αναβαθμιστούν με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς…
Τη στελέχωση του νοσοκομείου ζητά ο δήμαρχος του νησιού.
Στόχος διαρρηκτών έγινε ο 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Σερρών, με αγνώστους να εισβάλλουν στις…
Ανακατασκευή και αξιοποίηση του παλαιού ελαιοτριβείου στον Κάλαμο.
Στο επίκεντρο η στήριξη των πυρόπληκτων της Δωρίδας.