Ο Οκτώβριος, μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, χαρακτηρίζεται από το ροζ χρώμα και ο Δήμος Τρικκαίων, που τιμά και στηρίζει όλους και όλες που αγωνίζονται και βρίσκονται δίπλα σε συνανθρώπους, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, φώτισε δύο τοπόσημα με το χρώμα αυτό. Την Ομπρέλα Ζογγολόπουλου, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Ζογγολόπουλου.
Επίσης, τον τοίχο του Φρουρίου επί της οδού Στρατηγού Σαράφη, με πρωτοβουλία που ανέλαβε η δημοτική εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη».
Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει ότι η πρόληψη με τις κατάλληλες εξετάσεις αποτελεί το βασικότερο «όπλο» ενάντια στην ασθένεια. «Η πρόληψη σώζει ζωές».
Δημοσιεύτηκε η διακήρυξη για την εκτέλεση του έργου.
Γρ. Κωνσταντέλλος: "Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση προσιτή στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών μας".
Μια μεγάλη παρέμβαση σε βασικό οδικό άξονα εισόδου της πόλης, με υψηλή καθημερινή κυκλοφορία.
Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνησης μελέτης ανέγερσης του νέου νηπιαγωγείου.
Σε κατάσταση συναγερμού θα βρίσκονται μέχρι και την Κυριακή οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των φορέων…
Το έργο είναι προϋπολογισμού 129.500 ευρώ και η συνολική δαπάνη εργασιών ανέρχεται σε 116.125,49 ευρώ.