ΔΗΜΟΙ

Στην τελική ευθεία η αποκατάσταση του Λιμανιού της Άνδρου

Έργο πνοής χαρακτηρίζεται από τη δημοτική Αρχή Άνδρου η επισκευή και αποκατάσταση του λιμανιού της Χώρας και του ιστορικού «Remezzo» που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για ένα από τα πιο κρίσιμα έργα για το νησί που αφορά στην αποκατάσταση του λιμανιού της Χώρας και του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου, μαζί με το παλιό Λιμενικό Φυλάκιο και το μεγάλο αποθηκευτικό στέγαστρο.

Σύμφωνα με το δήμο, το λιμάνι, εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα, που είναι εμφανή και τα οποία πρέπει να διορθωθούν άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και των επαγγελματιών.

Μετά την κατάθεση του φακέλου  με τις σχετικές μελέτες, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, απομένουν οι τελευταίες εγκρίσεις από την Αρχαιολογία, ώστε να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση και η έναρξη του έργου.

Share

Τελευταία άρθρα

Δικαιώθηκαν οι 13 συμβασιούχοι του δήμου Αγ. Δημητρίου

Στις θέσεις τους παραμένουν οι 13 συμβασιούχοι του δήμου Αγίου Δημητρίου, που είχαν προσφύγει στη…

4 λεπτά ago

Γερμανική αποστολή στην Καλαμπάκα

Επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης Σβάμπαχ στον Δήμο Μετεώρων.

5 λεπτά ago

Νέος χώρος πολιτισμού στον Άλιμο από την περιφέρεια Αττικής

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο νέος χώρος πολιτισμού και κοινωνικής δραστηριότητας στον Άλιμο, μετά την…

14 λεπτά ago

Νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου

Έχουν ήδη εγκατασταθεί σύγχρονα όργανα εξωτερικής γυμναστικής ενώ στην κεντρική θύρα τοποθετήθηκαν 500 νέα καθίσματα…

19 λεπτά ago

Νέα εποχή ενεργειακής ασφάλειας για τα Ιόνια νησιά

Τέθηκαν σε λειτουργία οι αναβαθμισμένες ηλεκτρικές διασυνδέσεις Ζακύνθου–Κεφαλονιάς και Κεφαλονιάς-Λευκάδας.

38 λεπτά ago

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τίμησε τον Ιωάννη Καποδίστρια

Αποκαλύφθηκε η προτομή του στο Πάρκο Κέρκυρας.

46 λεπτά ago