Ο Δήμος Σερβίων εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 258.750 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση χώρου πρασίνου σε τμήμα του Ο.Τ. 43 του οικισμού Πλατανορρεύματος».
Η παρέμβαση προβλέπει την ολοκληρωμένη αναβάθμιση του κοινόχρηστου χώρου, με νέες διαμορφώσεις, ενίσχυση του πρασίνου, βελτίωση της λειτουργικότητας και συνολική αισθητική αναβάθμιση της πλατείας.
Με αυτή την παρέμβαση, η πλατεία στο Πλατανόρρευμα αποκτά μια νέα εικόνα και γίνεται ένας πιο όμορφος, λειτουργικός και φιλόξενος χώρος για κατοίκους και επισκέπτες.
Θ. Αμπατζόγλου: «Η κοινωνική ευαισθησία αποδεικνύεται με αποφάσεις και έργα – όχι με λόγια και…
Το έργο θα κοστίσει 2,24 εκατομμύρια ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.
Νέες και νέοι 15–24 ετών έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις ιδέες τους για το…
Μια κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων πρόκειται να κατασκευάσει στην αυλή του 12ου Δημοτικού Σχολείου ο…
Ο Υπουργός Υγείας εγκαινίασε λίγο αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων το ανακαινισμένο – αναμορφωμένο Τμήμα…
Αυτή την περίοδο κατασκευάζονται νέα διδακτήρια για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο,…