Τις δράσεις του με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα συνεχίζει ο δήμος Αιγάλεω που προσφέρει και την φετινή σχολική χρονιά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2027, μέσα από το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, η πρωτοβουλία στοχεύει στη στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο της σχολικής διαδρομής, κατά την οποία η ανάγκη για εκπαιδευτική υποστήριξη είναι αυξημένη.
Όπως σημειώνεται, μέσα από το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο, ο Δήμος Αιγάλεω επιδιώκει να συμβάλει στη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες κάθε οικογένειας.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 10 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αιγάλεω για περισσότερες πληροφορίες.
Δεκάδες είναι πλέον τα περιστατικά, όπου κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου εισβάλουν σε σχολεία του…
Αφιερωμένη στις δεκαετίες των ’80s και ’90s είναι η μουσική βραδιά που διοργανώνει ο δήμος…
Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» –…
Για πρώτη φορά, «Το Τραπέζι της Αγοράς» κάτω από το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο της ιστορικής…
Βαρύ είναι το κλίμα στη Νίκαια μετά την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, με τον Δήμαρχο…
Την ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής του δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, αλλά κυρίως των κατοίκων της που…