ΔΗΜΟΙ

Συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του Δήμου Ηρακλείου

Mε συναυλίες τζαζ στον Προμαχώνα Παντοκράτορα, ηλεκτρονικής μουσικής στην πύλη Βιτούρι, βραδιά χορού στην Πλατεία Προμαχώνα Παντοκράτορα και κινηματογραφικές προβολές συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με περισσότερες από 35 εκδηλώσεις, στις πλατείες, στις στοές, στις πύλες στους προμαχώνες και στα κηποθέατρα των Ενετικών Τειχών της πόλης.

Την Κυριακή, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του,  παρακολούθησαν στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» τη μουσικοχορευτική παράσταση «Στα ζάλα του Γκρέκο.

Από την Κρήτη στην Ισπανία» με τον Χρίστο Τζιφάκι, την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου και διακεκριμένους σολίστ.

Παράλληλα, στον Προμαχώνα Παντοκράτορα η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου Βασιλική Συθιακάκη και οι αρχαιολόγοι Ελένη Κανάκη και Χαρά Μπιλμέζη ξενάγησαν το κοινό στην εποπτική έκθεση «Ηράκλειο-40 αιώνες ιστορίας».

Share

Τελευταία άρθρα

Οχήματα, φορτιστές και φωτοβολταϊκό για την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης

700.000 ευρώ για ηλεκτροκίνηση οχημάτων της Αστυνομίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

3 λεπτά ago

Εποχή Smart City στο Χαλάνδρι

Στην εποχή της Smart City περνά το Χαλάνδρι, εγκαθιστώντας ένα δίκτυο ψηφιακών υποδομών σε δρόμους…

40 λεπτά ago

Νέα, διεθνής τουριστική καμπάνια για την ανάδειξη της Αττικής

Στόχος της Περιφέρειας Αττικής η πρώτη θέση στα έσοδα από τον τουρισμό.

46 λεπτά ago

Αυτοψίες Κουρέτα σε μεγάλα έργα της Θεσσαλίας

Στενή παρακολούθηση των εργασιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με έμφαση στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και…

1 ώρα ago

Νέα μηχανήματα έργου παρέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες.

2 ώρες ago

Έλεγχοι στις μεταλλικές γέφυρες του Ισθμού από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αυτοψία στο σημείο από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό.

2 ώρες ago