Στις 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η 2η Λευκή Νύχτα με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Πιερίας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης & τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.
Το πρόγραμμα της Λευκής Νύχτας έχει ως εξής:
– Late Night Shopping & Εστίαση: Ανοιχτά καταστήματα σε όλη την πόλη 19:00 – 24:00, για όσους επιχειρηματίες το επιθυμούν.
– Μουσική & Ρυθμός: 10 DJs & εκρηκτικοί τυμπανιστές ξεσηκώνουν την πόλη.
– Φαντασμαγορικό Θέαμα: Laser lights, Photobooths, εντυπωσιακά μπαλόνια, ξυλοπόδαροι, σαπουνόφουσκες & αγαπημένοι ήρωες (Σφουγγαράκης, Στιτς, Αρκούδα).
– Face Painting: Δωρεάν σε 4 κεντρικά σημεία.
– Μεγάλη Κλήρωση με πλούσια δώρα: Με κάθε 20€ αγορών οι καταναλωτές παίρνουν 1 λαχνό από τα περίπτερα του Επιμελητηρίου. Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά το ίδιο βράδυ!
Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…
Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.
Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.
Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…