156 καθαρίστριες σε 76 σχολικά συγκροτήματα στον Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην τοποθέτηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων καθαριότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά την υπογραφή του Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, είναι πλέον γεγονός η πρόσληψη 136 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, 92 μερικής απασχόλησης και 44 πλήρους απασχόλησης.
Εν συνεχεία θ’ ακολουθήσει η τοποθέτησή τους από το Τμήμα Παιδείας στα σχολεία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.
Επίσης, στα σχολεία υπηρετούν 20 καθαρίστριες ΙΔΑΧ, πλήρους και μερικής απασχόλησης.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΕΝΑΟΝ: Στις 2 Σεπτεμβρίου οι υπογραφές για το Μητροπολιτικό Πάρκο – Η μεγάλη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου περνά στην κατασκευή
- Δ. Αθηναίων: Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Κολύμβησης
- Γ. Χατζημάρκος: Στο επίκεντρο το Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου – «Συνεργασία με όρους αξιοπρέπειας και αλληλοσεβασμού»




