ΔΗΜΟΙ

Νέα απορριμματοφόρα και προσωπικό στο Ηράκλειο Αττικής

Με τρία νέα απορριμματοφόρα ενισχύει τον στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός για τηνπρόσληψη εκτάκτου προσωπικού που θα τα εναδρώσει.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, τα νέα οχήματα βρίσκονται ήδη στο αμαξοστάσιο του Δήμου, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την προμήθειά τους από τον δήμαρχο, Νίκο Μπάμπαλο.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος, Μάνος Βαβουράκης, μόλις εκδοθούν οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας θα μπουν κατευθείαν στη μάχη της καθημερινότητας.

Παράλληλα, για την εν΄σχυση του έργου καθαριότητας σε κάθε γειτονιά της πόλης, ο δήμος προχωρά στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, ανάμεσα στο οποίο οδηγοί και εργαζόμενοι στην καθαριότητα εξωτερικών χώρων.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και τις αμέσως επόμενες ημέρες οι επιτυχόντες θα υπογράψουν την πρόσληψή τους ώστε να αναλάβουν καθήκοντα.

Μιλώντας για την καθαριότητα, ο Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε:

«Ενισχύουμε την καθαριότητα του Δήμου μας με επιπλέον προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερες, πιο άμεσες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες στον δημότη. Επαναλαμβάνω, βέβαια, την πάγια θέση της δημοτικής μας αρχής που διεκδικεί μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας από την κεντρική διοίκηση – κυρίως στον τομέα της Καθαριότητας – ώστε να μπορεί να προσφέρει με συνέπεια και συνέχεια υψηλού επιπέδου παροχές στην πόλη και τους πολίτες».

Τελευταία άρθρα

Γκράβα – Χάρης Δούκας: Πρόταση για επαναλειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων του συγκροτήματος της Γκράβας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου πρότεινε…

3 ώρες ago

Στα Ιωάννινα οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης – Είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρίας Κεφάλα και του αντιδημάρχου Θωμά Γιωτίτσα.

4 ώρες ago

Ξεκινά ο 2ος κύκλος κινητικότητας 2026 στο Δημόσιο

Δείτε τις προθεσμίες και τις προϋποθέσεις για Δήμους και Περιφέρειες.

5 ώρες ago

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει (ξανά) ο Μώραλης για τους Δήμους – Το στοίχημα της ΚΕΔΕ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, προειδοποιεί για την οικονομική…

5 ώρες ago

Σύσκεψη του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Αρριανών

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο σχεδιασμός των απαραίτητων ενεργειών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση…

5 ώρες ago

Στο Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικιάς

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παροικίας θα ενταχθεί στη Γ’ και Δ’ Φάση του Προγράμματος «Μαριέττα…

6 ώρες ago