Ο Δήμος Πάργας ξεκίνησε το πρόγραμμα θερινών θαλάσσιων λουτρών για τα μέλη του ΚΑΠΗ Φαναρίου, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για την υποστήριξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της τρίτης ηλικίας.
Για την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των συμμετεχόντων, ο Δήμος διαθέτει το ηλεκτρικό λεωφορείο του, το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια προς και από την παραλία, εξυπηρετώντας τους ηλικιωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
Η συγκεκριμένη δράση δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα για θαλάσσια μπάνια και ευεργετική άσκηση, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά στην κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων, ενισχύοντας την επικοινωνία, τη συναναστροφή και την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή.
Με ιδιαίτερα θερμά λόγια –και με τον δικό του χαρακτηριστικό, ευθύ τρόπο– αναφέρθηκε στον Νίκο…
Tα συλλυπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημάρχου Αντιπάρου, Αναστασίου Φαρούπου εκφράζουν o πρόεδρος…
Σε λειτουργία βρίσκεται ήδη το Ειδικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Σωματείων Εποπτείας Περιφέρειας, στο οποίο έχουν την…
Στην ενίσχυση των δήμων, και την ενθάρρυνση περισσοτέρων πολιτών να μετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες αποσκοπεί…
Την ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων και των παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση του κινδύνου εξάπλωσης του…
Για την οριστικοποίηση του δρομολογίου που θα εκτελεί από τις 18 Σεπτεμβρίου το λεωφορείο «314»…