ΔΗΜΟΙ

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Ιωαννιτών μετά τη χθεσινοβραδυνή σεισμική δόνηση

Μετά τη χθεσινοβραδυνή σεισμική δόνηση στην ευρύτερη περιοχή των Ασπραγγέλων Ζαγορίου, ο Δήμος Ιωαννιτών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους αρμόδιους επιστημονικούς και κρατικούς φορείς, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας.
– Με βάση την αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δεδομένων, δεν κρίθηκε αναγκαία η διενέργεια αυτοψιών στην παρούσα φάση.
– Οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε πλήρη ετοιμότητα και θα προχωρήσουν άμεσα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, εφόσον οι συνθήκες ή οι οδηγίες των αρμόδιων φορέων το επιβάλλουν.
“Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η έγκυρη, υπεύθυνη ενημέρωσή τους, με όλες τις αποφάσεις να βασίζονται αποκλειστικά στις εισηγήσεις των αρμόδιων επιστημονικών φορέων. Συνιστούμε ψυχραιμία και ενημέρωση μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων αρχών” δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.

Τελευταία άρθρα

Η Γλυφάδα θωρακίζεται ενόψει φθινοπώρου

Καθαρισμός/συντήρηση φρεατίων και μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα.

10 λεπτά ago

Σημαντικές οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τη Δυτ. Μακεδονία

Στα έργα και τις αποφάσεις που ανακοινώθηκαν κατά τη επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στη Δυτική…

10 λεπτά ago

“Τα προϊόντα του Βορείου Αιγαίου” για πρώτη φορά στη Χίο

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ της Χίου η έκθεση: «Τα…

26 λεπτά ago

Πλήρης ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες Κινέτας, Αλεποχωρίου & Βαρέας

Ενισχύεται ουσιαστικά η ασφάλεια των λουομένων.

26 λεπτά ago

Νέοι μετρητές ταχύτητας στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Νέους νέους ηλεκτρονικούς μετρητές ταχύτητας στις εισόδους και εξόδους της Νέας Κίου, των Μύλων και…

1 ώρα ago

Χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων και η Π. Ιονίων Νήσων

Έκκληση στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης…

1 ώρα ago