Το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης μετατρέπεται σε Κέντρο Υγείας 24ωρης λειτουργίας εντός του 2026, μια εξέλιξη που αναβαθμίζει ουσιαστικά τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους τους πολίτες.
Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Ηλιούπολης, το οποίο διεκδικήθηκε από τη Δημοτική Αρχή με σχέδιο, επιμονή και συνεχή συνεργασία με την Πολιτεία. Σήμερα, κατά την τελετή εγκαινίων του πλήρως ανακαινισμένου Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης (πρώην ΙΚΑ), οι αρμόδιοι υπουργοί ανακοίνωσαν επίσημα την 24ωρη λειτουργία της δομής.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση για την πόλη μας. Ενισχύει το δικαίωμα κάθε Ηλιουπολίτη σε άμεση και ποιοτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ενώ αναβαθμίζει το αίσθημα ασφάλειας για κάθε οικογένεια.
“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η σημαντική διεκδίκηση. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια για μια Ηλιούπολη που διεκδικεί, πετυχαίνει και προχωρά μπροστά” δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος.
Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Προσβασιμότητας Οδών στην πόλη της Χίου», θα πραγματοποιηθούν εργασίες…
Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 1 Αυγούστου και εκτείνεται έως τις 27 Αυγούστου, προσφέροντας στους…
Χ. Σιαφάκας: «Χτίζουμε μια Άρτα χωρίς αποκλεισμούς, με σύγχρονες υποδομές που βελτιώνουν την καθημερινότητα και…
Άμεσα αναμένεται να ανοίξει για τους αγρότες του Κιλελέρ, που είδαν τις καλλιέργειές τους να…
Γ. Τζαβάρας: «Είμαστε αντίθετοι στο νομοσχέδιο, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα».
Στη διασφάλιση της ισότιμης και χωρίς αποκλεισμούς πρόσβασης βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με…