ΔΗΜΟΙ

Νέα παραίτηση στο δήμο Λειβαδιάς

Περαιτέρω κλυδωνισμούς, στη δημοτική Αρχή της Λειβαδιάς, που ήδη έχει απωλέσει δύο από τα στελέχη της, προκαλεί η παράιτηση της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Κατερίνας Παπαβασιλείου.

Η Κ. Παπαβασιλείου, με επιστολή της προς τη δημοτική αρχή, κάνει γνωστή την απόφασή της καθώς και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή, αφήνοντας αιχμές κατά του δημάρχου και της διοίκησης.

Κάνοντας λόγο για «πάτρωνες» που δεν πρόκειται να δεχτεί, η δημοτική σύμβουλος σημειώνει: «η παραμονή μου σε μια διοικητική δομή που δεν ιεραρχεί σωστά το κοινωνικό έργο και δεν διασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες για την επιχειρησιακή του ολοκλήρωση, καθίσταται πλέον αδύνατη».

Πάντως, επισμαίνειότι δεν θα εγκαταλείψει την παράταξη, παραμένοντας δημοτική σύμβουλος και στηρίζοντας τις θετικές πρωτοβουλίες για το δήμο.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου του Δήμου Λεβαδέων, διότι δεν δέχθηκα ποτέ μέχρι τώρα στη ζωή μου πάτρωνες, δεν πρόκειται να δεχτώ ούτε και τώρα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, προσπάθησα να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, οι βασικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας —το «Βοήθεια στο Σπίτι», η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας και τα ΚΑΠΗ—αφέθηκαν χωρίς τους απαραίτητους πόρους και την έμπρακτη υποστήριξη που απαιτούσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας.

Επίσης η Δημοτική Ενότητα Δαύλειας, έχει παραμεληθεί και στα τρία χωριά χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη και μάλιστα σε έργα όχι ιδιαίτερης μεγάλης αξίας (περίφραξη νεκροταφείου Δαύλειας, κατασκευή δεξαμενής στο Μαυρονέρι, παιδική χαρά στο Παρόρι).

Ως εκ τούτου, η παραμονή μου σε μια διοικητική δομή που δεν ιεραρχεί σωστά το κοινωνικό έργο και δεν διασφαλίζει τις απαραίτητες συνθήκες για την επιχειρησιακή του ολοκλήρωση, καθίσταται πλέον αδύνατη. Οι φυσικές και ψυχικές μου αντοχές έχουν εξαντληθεί, μου είναι αδύνατον να συνεχίσω σε αυτό το περιβάλλον. Η προσωπική και πολιτική μου αξιοπρέπεια δεν μου επιτρέπει να συμβιβαστώ με τις διαφορετικές επιλογές.

Παραμένω στις επάλξεις ως Δημοτική Σύμβουλος της Δημοτικής μας παράταξης. Θα στέκομαι θετικά σε ότι καλό προτείνεται για τον τόπο μας και για τους συνδημότες μας. Ευχαριστώ θερμά όσους δημοτικούς υπαλλήλους, ειδικούς συνεργάτες, συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους συνεργαστήκαμε και στήριξαν την προσπάθεια μου αυτή».

Τέλος, να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η τρίτη απώλεια για τη διοικούσα παράταξη, μετά τις παραιτήσεις των Δημήτρη Καφρίτσα και Κώστα Γκώνια.

Share

Τελευταία άρθρα

Σάμος: Ανοικτά στο κοινό Άη Γιαννάκηδες και Παλαιοχρισιανικό Κοιμητήριο

Και τα δύο αποκαταστάηθκαν και αποδόθηκαν στο κοινό.

33 λεπτά ago

Σε τροχιά υλοποίησης το έργο υδροδότησης της Κινέτας

Σε οριστική τροχιά υλοποίησης μπήκε το έργο της δημιουργίας εσωτερικού δικτύου υδροδότησης της Κινέτας, καθώς…

45 λεπτά ago

H Πέλλα διασφαλίζει την επάρκεια και την ποσότητα του νερού της

Έλαβε 960.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοδότησης έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

56 λεπτά ago

Λιγους και δυνατούς φορείς διαχείρισης του νερού θέλει το ΥΠΕΝ

Νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκτιμάται ότι θα προκαλέσουν οι θέσεις…

1 ώρα ago

Aποκατάσταση και επανάχρηση του κτηρίου του πρώην «Ξενία» Μυκηνών

Eίναι από τα πρώτα κτήρια που κατασκευάστηκαν από τον ΕΟΤ τη δεκαετία του 1950.

1 ώρα ago

Κυβερνοεισβολείς χτύπησαν την ιστοσελίδα του δήμου Σκιάθου

Στα χέρια των στελεχών της Διώσξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, βρίσκεται η υπόθεση κυβεροεπίθεσης που…

1 ώρα ago