ΔΗΜΟΙ

Αποκαταστάθηκε επικίνδυνο σημείο στην Ε.Ο. Μεγάρων-Αλεποχωρίου

Ο Δήμος Μεγαρέων συνεχίζει τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης σε ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο της Επαρχιακής Οδού Μεγάρων – Αλεποχωρίου, στο ύψος του κτηνιατρείου του Τ.Μ., όπου η διέλευση των ομβρίων υδάτων από την ιρλανδική διάβαση είχε προκαλέσει εκτεταμένη διάβρωση στο πρανές του ρέματος και επικίνδυνη υποσκαφή κάτω από το οδόστρωμα.

Η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ασφαλής χώρος για τη διέλευση πεζών, ενώ δημιουργούνταν σοβαρός κίνδυνος και για τα διερχόμενα οχήματα – και ιδιαίτερα για τα βαρέως τύπου – καθώς η υποχώρηση του εδάφους είχε επηρεάσει και τη στήριξη του ασφαλτοτάπητα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θωρακίστηκε το πρανές με συρματοκιβώτια, αποκαταστάθηκε η ευστάθεια του σημείου, δημιουργήθηκαν οι απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή διέλευση των πεζών με την τοποθέτηση προστατευτικής μπάρας και εξαλείφθηκε ο κίνδυνος για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τελευταία άρθρα

Νέα τμήματα της Σ.Α.Ε.Κ. Σύρου στην Τήνο – Νέες επαγγελματικές προοπτικές

Το Τμήμα Τήνου της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης εμπλουτίζεται με δυο νέες ειδικότητες.

17 ώρες ago

Θεσσαλονίκη: Σε 60 ημέρες ασφαλτοστρώθηκαν 28 δρόμοι

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ασφαλτόστρωση δρόμων στη Θεσσαλονίκη.

17 ώρες ago

Δ. Αθηναίων: Αναβαθμίστηκε το κλειστό γήπεδο στο Μετς

Είναι πλέον καλύτερα προστατευμένο από τη βροχή και εξασφαλίζει πιο σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας χειμώνα–καλοκαίρι.

17 ώρες ago

Χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ για τη διαχείριση του νερού στην Πελοπόννησο

Αφορά σε έργα διαχείρισης, προστασίας και αξιοποίησης υδάτινων πόρων.

18 ώρες ago

Ανάδειξη της καλαθοπλεκτικής στην Αμοργό

Διατήρηση και ανάδειξη της παραδοσιακής τέχνης της καλαθοπλεκτικής μέσα από βιωματικά εργαστήρια.

18 ώρες ago

Απαντήσεις ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου για τον ΧΥΤΑ Πάρου

Κόντρα μεταξύ ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου και Δήμου Πάρου για τη φωτιά της 28ης Ιουλίου.

18 ώρες ago