Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της δωρεάς, ύψους 500.000 ευρώ, για την ανέγερση σύγχρονου κτιρίου, το οποίο θα φιλοξενεί τους γιατρούς που θα στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας Τήνου, ο εφοπλιστής και εθνικός ευεργέτης, Αθανάσιος Μαρτίνος, πραγματοποιεί άλλη μια δωρεά. Αυτή τη φορά προς το Δημοτικό Σχολείο Εξωμβούργου της Τήνου.
Ο κ. Μαρτίνος και το Ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα της διευθύντριας, του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και του Δήμου Τήνου αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τη δαπάνη για την αντικατάσταση των κουφωμάτων του συγκεκριμένου κτιρίου.
Πρόκειται για μια δωρεά άνω των 30 χιλιάδων ευρώ που αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση που βελτιώνει στο έπακρο τις συνθήκες διδασκαλίας και την ενεργειακή απόδοση του Δημοτικού σχολείου Εξωμβούργου, κάνοντάς το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.
Πρόκειται για το 32ο Μουσείο που το Υπουργείο Πολιτισμού αποδίδει στο κοινό από τον Ιούλιο…
Τέθηκαν επί τάπητος οι προοπτικές για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.
Ασφαλέστερη η διέλευση για πεζούς και οχήματα
Ο Λευτέρης Λαθουράκης υπηρέτησε ως δήμαρχος Χάλκης από το 1991 ως το 2002.
Η συνεργασία αφορά την παρακολούθηση μέτρησης του αέρα στη Νέα Σμύρνη.
Θετικές εξελίξεις για τις ΔΕΥΑ φέρνει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.