Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύουν ως και τις 31 Ιουλίου, έχουν τεθεί σε ισχύ, στη Γέφυρα Μανωλά, λόγω εργασιών συντήρησης.
Συγκεκριμένα, στην συγκεκριμένη γάφυρα που συνδέει τη Ζωφριά με τα Άνω Λιόσια (από Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου προς οδό Σολωμού), πραγματοποιούνται ήδη εργασίες αντικατάστασης ελαστομεταλλικού αρμού στο Νότιο Άκρο της Γέφυρας.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή της πόλης, οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης και αποσκοπούν στη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της γέφυρας.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο, σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης της Τροχαίας.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση, συμβάλλοντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.
Κατά της άναρχης βιομηχανικής εκμετάλλευσης του φυσικού χώρου οι δήμαρχοι.
Οι τέσσερις που θεωρούνταν εγκλωβισμένοι είναι εκτός κτιρίου.
Νέο κύκλο εσωτερικών διαδικασιών στους δήμους όλης της χώρας ανοίγει η επείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου…
Τρείς άνθρωποι που βρίσκονταν στο κτίριο και αναζητούνταν βρέθηκαν σώοι, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση…
"The sky is our limit" έγραψε συγκινημένος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Ένα σημαντικό έργο για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της Ανατολικής Αττικής μπαίνει σε τροχιά…