Με 18 θέματα στην ημερησία διάταξη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά, με τα διοικητικά της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) και του Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκτός των δύο αυτών θεμάτων, ο Γιάννης Μώραλης θα είναι ο εισηγητής στην ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. σε σχέση με το γήπεδο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.
Επίση, στο δημοτικού συμβούλιο θα τεθεί προς έγκριση το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πειραιά, της ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς & Νήσων για τη διενέργεια Αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο του έργου: «Δημιουργία Αθλητικού και Πολιτιστικού Πολυχώρου Κοινωνικής Ένταξης και Καινοτομίας και Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στα Καμίνια.
Τέλος, θα τεθεί η έγκριση του αιτήματος του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ σχετικά με την παραχώρηση χώρου στην Ακτή Μουτσοπούλου στο πλαίσιο της διοργάνωσης ενημερωτικής εκδήλωσης για το πρόγραμμα Νταντάδες της Γειτονιάς, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.
Στα εγκαίνια του Κόμβου Καινοτομίας και Προχωρημένης Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας παρέστη ο…
Στα όρια των αντοχών τους φέρνει, τις ήδη «χτυπημένες» από την υποστελέχωση, οργανωμένα ψηφιακά αρχεία…
Το «πράσινο φως» για το επόμενο στάδιο του έργου διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης δίνει το…
Τις δράσεις του για την πρόληψη και την προστασία της δημόσιας υγείας ενισχύει ο δήμος…
Κλειστή για τα αυτοκίνητα παραμένει και σήμερα η οδός Αθηνάς, η οποία στο πλαίσιο των…
Έργο πνοής για την οδική ασφάλεια χαρακτηρίζεται από την Περιφέρεια ΑΜΘ η κατασκευή του νέου…