Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, υποδέχτηκε στο δημαρχείο της πόλης τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κτηματολογίου, Θάνο Λίπα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν από τη σύσκεψη φορέων που είχε συγκαλέσει -με θέμα την Κτηματογράφηση στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου- η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου ΤΕΕ ΤΔΚ σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνης και με τη συμμετοχή κλιμακίου του Ελληνικού Κτηματολογίου με επικεφαλής τον κ. Λίπα, καθώς επίσης και εκπροσώπων του Μελετητικού Σχήματος.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κτηματολογίου συζήτησαν διεξοδικά τα ζητήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με τη διαδικασία ανάρτησης και τις διορθώσεις κτηματολογικών στοιχείων και τα οποία θα τεθούν εκτενώς επί τάπητος στην απογευματινή ενημερωτική εκδήλωση στο «Σπίτι του Πολιτισμού». Στη διάρκεια της συνάντησης προέκυψε η δεδομένη θετική διάθεση του Ελληνικού Κτηματολογίου για να ρυθμισθούν τα ζητήματα στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας.
Απομακρύνθηκαν 11 τόνοι απορριμμάτων από σημείο που δημιουργούσε κινδύνους για το σιδηρόδρομο.
Β. Γκίζας: «Έργο στρατηγικής σημασίας για την προστασία της θάλασσας και την αναβάθμιση των υποδομών αποχέτευσης».
Μήνυμα υπέρ της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών και της ανάγκης να μην επαναληφθούν τα επεισόδια…
Τα συγκεκριμένα δέντρα είχαν προσβληθεί από μύκητα, γεγονός που είχε επηρεάσει σημαντικά τη στατικότητά τους.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στην 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κρήτη» 2021–2027.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή 12/6 και τη Δευτέρα 15/6.