Ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες στη Ναύπακτο μια σημαντική παρέμβαση για:
🔹 την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής
🔹 την ασφαλή μετακίνηση πεζών, ΑμεΑ και οδηγών
🔹 τη βελτίωση της προσβασιμότητας
🔹 την αναβάθμιση της καθημερινότητας κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών.
Με την εγκατάσταση αγωγού ομβρίων Φ1000, ενισχύθηκε η απορροή των υδάτων και δόθηκε ουσιαστική απάντηση σε ένα χρόνιο πρόβλημα πλημμυρικών φαινομένων.
Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου, Βασίλης Γκίζας, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για ένα έργο που δεν έμεινε στην επιφάνεια, αλλά αντιμετώπισε συνολικά τις ανάγκες της περιοχής, με έμφαση στην προστασία από τα πλημμυρικά φαινόμενα, την ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών”.
Το έργο περιλαμβάνει νέα και αναβαθμισμένα πεζοδρόμια, διαβάσεις, ράμπες ΑμεΑ και παρεμβάσεις στο οδόστρωμα. Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1,3 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότηση ήρθε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Eκτεταμένες εργασίες συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού στις μονάνες αυτές.
Με την υπογραφή της Διακήρυξης, οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες δίνουν θεσμική συνέχεια στη συνεργασία τους.
Κατέθεσε πρώτη πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για Σχέδιο Αστικής Ανθεκτικότητας.
Το μεγαλύτερο σχολικό συγκρότημα της Νέας Σμύρνης ανακαινίζεται πλήρως μέσω του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".
Παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου - Νέστορος το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές».
Περήφανος μπαμπάς ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Ο γιος του Κωνσταντίνος, μετά την…