Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετείχαν στις ετήσιες εκδηλώσεις των δημοτικών τμημάτων ποδοσφαίρου και κολύμβησης του δήμου Πετρούπολης, στο πλαίσιο της δράσης «Αθλητική Άνοιξη 2026».
Στο γήπεδο «Αλκυών», 150 παιδιά των 10 τμημάτων υποδομής είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δεξιότητες και την πρόοδό τους μέσα από αγώνες επίδειξης, ολοκληρώνοντας την αθλητική χρονιά.
Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με, ομαδικό πνεύμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των γονέων και των φίλων που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.
Επίσης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Απ. Χρήστου», 350 νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες συμμετείχαν στις επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν στη μικρή και τη μεγάλη πισίνα, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Τα παιδιά επέδειξαν τις δεξιότητες που ανέπτυξαν μέσα από την προπονητική διαδικασία, αποδεικνύοντας τη σημαντική πρόοδό τους στους γονείς και στους φίλους που παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, η παρουσία και η συμμετοχή των παιδιών επιβεβαίωσαν τη δυναμική των προγραμμάτων, καθώς και τη σημασία της συστηματικής άθλησης για τη σωματική και ψυχική ανάπτυξη των νέων.
Τις δράσεις ενίσχυσης του τουριστικού της προϊόντος και ειδικότερα του θεματικού τουρισμού, με άξονα την…
Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι για πρώτη φορά η Θεσσαλία έχει αντιπλημμυρική προστασία, κατέθεσε ο περιφερειάρχης…
Η παρουσία τους ενισχύει τη διεθνή εικόνα της Σύρου και τη σύνδεσή της με αγορές…
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας επενδύει συστηματικά στη βελτίωσης της ποιότητας της προσχολικής αγωγής.
Το μισό της τιμής του εισιτηρίου των αστικών ΚΤΕΛ Κέρκυρας καλύπτει σε όλους τους κατοίκους…
Τα έργα περιλάμβαναν νέα και αναβαθμισμένα πεζοδρόμια, διαβάσεις, ράμπες ΑμεΑ και παρεμβάσεις στο οδόστρωμα.