ΔΗΜΟΙ

Εγκαίνια της νέας Πλατείας Καρυάτιδος από τον Δήμο Περιστερίου

Στους κατοίκους της πόλης παραδίδεται, μετά το πέρας των εργασιών που έγιναν, η αναβαθμισμένη, πλέον, πλατεία Καρυάτιδος στο Περιστέρι που εγκαινιάζεται από το δήμαρχο της πόλης την Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η δημοτική Αρχή Περιστερίου προσκαλεί τους πολίτες στα εγκαίνια της αναβαθμισμένης Πλατείας Καρυάτιδος η οποία αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην βελτίωση της  καθημερινότητας των κατοίκων, την λειτουργικότητα και την αναβάθμιση της αισθητικής της περιοχής, δημιουργώντας έναν σύγχρονο, λειτουργικό και φιλόξενο χώρο συνάντησης, αναψυχής και κοινωνικής συναναστροφής για όλες τις ηλικίες.

Όπως επισημαίνεται, με έμφαση στο πράσινο, την αισθητική αναβάθμιση και τη βελτίωση του δημόσιου χώρου, η Πλατεία Καρυάτιδος αποκτά νέα μορφή και δίνει νέα πνοή στη γειτονιά, ενισχύοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και προσφέροντας ένα ακόμη σημείο αναφοράς στην πόλη.

Μιλώντας για το νέο σημαντικό έργο στις γειτονιές της πόλης, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας  Παχατουρίδης δήλωσε:

«Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας έναν ακόμη αναβαθμισμένο δημόσιο χώρο, που δημιουργήθηκε με σεβασμό στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε στις γειτονιές του Περιστερίου, δημιουργώντας σύγχρονους χώρους που αξίζουν οι πολίτες μας.»

Share

Τελευταία άρθρα

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

Κυρίζογλου και Χατζηβασιλείου συναντήθηκαν για τον προγραμματισμό δράσεων ενόψει της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.…

11 λεπτά ago

Συνάντηση του Δημάρχου Τήνου με τον Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας

Στο επίκεντρο η πορεία των έργων και ο σχεδιασμός για την πολιτική προστασία του νησιού.

28 λεπτά ago

Έργα ύδρευσης και αφαλάτωσης σε Πάτμο & Λέρο

Στόχος η αντιμετώπιση της λειψυδρίας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής.

49 λεπτά ago

Ιθάκη: Διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου «Άγιος Αθανάσιος-Σχολή Ομήρου»

Σημαντικό βήμα για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιθάκης.

1 ώρα ago

Ξεκινά η βιοκλιματική ανάπλαση του παραδρόμου της Λεωφ. Μεσογείων

Το έργο θα υλοποιηθεί τμηματικά, σε έξι διαδοχικές φάσεις.

2 ώρες ago

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακαινίζει το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Νέο κονδύλι 1.1 εκατ. ευρώ για το έργο. Προηγήθηκαν 361.000€ για τον νέο χλοοτάπητα.

2 ώρες ago