ΔΗΜΟΙ

Κως: 1,5 εκ. ευρώ για το παραλιακό μέτωπο της Κεφάλου

Ιδιαίτερα αποδοτικές στάθηκαν οι συναντήσειςτου Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κατσαφάδο, και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανο Γκίκα, για το παραλιακό μέτωπο της Κεφάλου και τα λιμάνια Μαστιχαρίου και Καρδάμαινας.

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κατσαφάδο, συζητήθηκε η δυνατότητα αύξησης της χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου στο Καμάρι Κεφάλου.

Με 1.500.000€ στην παρούσα φάση, ποσό αυξημένο κατά 1 εκατομμύριο ευρώ σε σχέση με την αρχική δέσμευση, δημιουργούνται ασφαλέστερες συνθήκες για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του έργου.

Με απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής που συνεδρίασε στη συνέχεια, προσδιορίστηκε και επίσημα το 1.500.000€ για το έργο της Κεφάλου.

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανο Γκίκα, ο Δήμαρχος Κω συζήτησε τη δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών αδειοδότησης για την εκτέλεση εργασιών εκβάθυνσης των λιμένων Μαστιχαρίου και Καρδάμαινας, όπως επίσης και τη δυνατότητα χρηματοδότησης αυτών των έργων.

Τελευταία άρθρα

Δωρεάν, γρήγορο ίντερνετ σε Καλαμπάκα & κοινότητες του Δ. Μετεώρων

Η τεχνολογία φτάνει σε κάθε γωνιά του Δήμου, μειώνοντας τις ψηφιακές ανισότητες και βελτιώνοντας την…

8 λεπτά ago

Φιλοθέη-Ψυχικό: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα θαλάσσια μπάνια

Από 29 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου, λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια προς το Πόρτο Ράφτη και…

17 λεπτά ago

Μοσχάτο-Ταύρος: Επιστρέφουν οι θερινοί κινηματογράφοι “Κήπος” & “Μασκώτ”

Οι δύο αγαπημένοι θερινοί κινηματογράφοι Μοσχάτου - Ταύρου επιστρέφουν.

23 λεπτά ago

To Μεσολόγγι ποδηλατεί για την Ειρήνη

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους από το 1ο ΚΔΑΠ Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

42 λεπτά ago

Ποιοι αυτοδιοικητικοί στηρίζουν το νέο εγχείρημα Τσίπρα – Όλα τα ονόματα

Έντονη είναι η παρουσία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα,…

46 λεπτά ago

Αναβαθμίζεται ψηφιακά ο Δήμος Ιθάκης

Στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης, η μείωση της γραφειοκρατίας και η ταχύτερη διεκπεραίωση…

51 λεπτά ago