Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου για τον θάνατο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, ενός ανθρώπου που βοήθησε τα μέγιστα το νησί.
“Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Αγίου Ευστρατίου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά.
Ενός έντιμου και αξιόλογου Ανδρός, τον οποίο χαρακτήριζαν η ευγένεια, το ήθος και η αξιοπρέπεια, ακόμα και όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εχθρό που δεν υπολογίζει χαρακτήρες.
Προερχόμενος από τους κόλπους της αυτοδιοίκησης, δεν τη λησμόνησε ποτέ καθ’ όλη την πολιτική του διαδρομή.
Ο μεταστάς βοήθησε σημαντικά το νησί μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην έκδοση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου “ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ”.
Ευχόμαστε καλό Παράδεισο και εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια”.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.