Σύσκεψη για τις σοβαρές ζημιές που προκάλεσε ο παγετός της 4ης Μαΐου στις αμπελοκαλλιέργειες σε Σπαθοβούνι, Κουταλά και Άγιο Βασίλειο πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, έθεσε με έμφαση το αίτημα για άμεση εκτίμηση των ζημιών, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν το 100%, καθώς και για την ταχεία καταβολή των αποζημιώσεων προς τους παραγωγούς.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τη συμμετοχή και τις τοποθετήσεις του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζου, του Υφυπουργού, Γιάννη Ανδριανού, και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστου Δήμα. Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Φρούσιος, και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, υπογράφηκε η σύμβαση για τον νέο…
Η προμήθεια του εξοπλισμού υλοποιήθηκε μέσω του προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με προϋπολογισμό ύψους…
Τι είπε ο υπουργός για μετρό, flyover και νέους ευρωπαϊκούς διαδρόμους.
8.400 παραβάσεις σε μία εβδομάδα.
Παρουσιάστηκε η αφίσα των γιορτών.
Καθημερινή υπόθεση ο ευπρεπισμός και η φροντίδα των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αμαρουσίου.