ΔΗΜΟΙ

Ανεξαρτητοποίηση συμβούλων της δημάρχου Διονύσου

Στα όρια της κατάρρευσης, βρίσκεται πλέον η διοικούσα Αρχή του δήμου Διονύσου, μετά την ομαδική φυγή οκτώ δημοτικών της συμβούλων που ανεξαρτητοποιούνται, αφήνοντας τη δήμαρχο, Κατερίνα Μαϊχόσογλου, χωρίς την απαιτούμενη δύναμη για να ασκήσει το έργο της.

Συγκεκριμένα, με επιστολή τους στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, οι μέχρι πρότινος σύμβουλοι με την παράταξη της δημάρχου, δηλώνουν την απόφασή τους, αφήνοντας αιχμές για τις αποφάσεις της διοίκησης, δίνοντας τέλος στην εσωτερική αντιπαράθεση των τελευταίων μηνών.

Αυτό, για τη διοικούσα παράταξη, σημαίνει στην πράξη ότι χάνει η δεδηλωμένη, και μπαίνει σε περιπέτειες αναφορικά με την άσκηση των καθηκόντων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι, κάνουν λόγο για μη εκπλήρωση των προσδοκιών και δεσμεύσεων για ανάπτυξη, έργα υποδομής και παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα, μιλούν για στασιμότητα και απόκλιση από τις αρχές τους για τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Τελευταία άρθρα

Αρχίζει η κατασκευή του νέου 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου που θα στεγάσει το 1ο…

29 λεπτά ago

Attica Green Expo 2026: Όλα όσα περιλαμβάνουν τα Eco, O.T.A. και Green Panels της πρώτης ημέρας

Η Attica Green Expo 2026 επιστρέφει από τις 27 έως τις 30 Μαΐου στο Κλειστό…

36 λεπτά ago

Ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας της Ξάνθης από την ΠΑΜΘ

Την ανάπλαση πλατείας Ελευθερίας και τα συνοδά έργα για διαμορφώσεις του περιβάλλοντος οδικού δικτύου στο…

49 λεπτά ago

Μέγαρα: Επανεκκινεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου

Ένα έργο που για χρόνια έμενε στάσιμο, μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.

50 λεπτά ago

Σπέτσες: Πυρκαγιά στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Υπόσχεση για αλλαγές και ελεγχόμενη πρόσβαση στον ΣΜΑ από τον Δήμο.

1 ώρα ago

Νέος νόμος για σχολεία, πληροφοριακά συστήματα και οχήματα άμεσης ανάγκης

Σειρά διατάξεων που επηρεάζουν άμεσα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα σχολικά κτίρια, τις μισθώσεις ακινήτων των…

1 ώρα ago