ΔΗΜΟΙ

4 τόνοι μπάζα στα πεζοδρόμια του Αλίμου

Τέσσερις τόνους αδιαφορίας και έλλειψης συνείδησης μάζεψαν από τους δρόμους της πόλης τα συνεργεία καθαριότητας και περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να κάνει λόγο για κάποιους που πιστεύουν ότι οι δρόμοι της πόλης είναι δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεχείς εκκλήσεις κατοίκων της περιοχής, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού, στο πλαίσιο της οποίας απομακρύνθηκαν από δρόμους και πεζοδρόμια τεράστιες ποσότητες από μπάζα και παράνομα πεταμένα υλικά που εμπόδιζαν την ελεύθερη διέλευση και απειλούσαν την ασφάλεια των πολιτών.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αντιδήμαρχος, Γιάννης Αντωνάκης, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της επιχείρησης, στέλνοντας παράλληλα ένα αυστηρό μήνυμα προς τους ασυνείδητους.

Σύμφωνα με τον Γ. Αντωνάκη, τα συνεργεία του Δήμου χρειάστηκε να μαζέψουν και να φορτώσουν συνολικά περίπου 130 τσουβάλια με οικοδομικά υλικά.

Με έκδηλη την δυσφορία του για την εικόνα στις γειτονιές, ξεκαθάρισε τις υποχρεώσεις όσων πραγματοποιούν εργασίες ή ανακαινίσεις, καθιστώντας σαφές ότι, όσοι κάνουν τεχνικές εργασίες οφείλουν να νοικιάζουν ειδικές σκάφες ή να απομακρύνουν νόμιμα τα κατάλοιπα και να σέβονται τον δημόσιο χώρο.

Η πόλη δεν αποτελεί ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή για μπάζα ανακαινίσεων, τονίζει ο αντιδήμαρχος, σημειώνοντας ότι οι επιχειρήσεις για μια καθαρή πόλη δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Share

Τελευταία άρθρα

Ψηφιακός εκσυγχρονισμός Επιμελητηρίου Φωκίδας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε χρηματοδότηση για την ενίσχυση και αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής του.

7 ώρες ago

Ημερίδα Στίβου από τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον “ΑΛΜΑ”

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ώρα 08:30-12:30, στο γήπεδο του Πανιωνίου.

7 ώρες ago

Μπάμπαλος: 1.000 ευρώ και για τη γέννηση δεύτερου παιδιού στο Ηράκλειο Αττικής

Τη διεύρυνση της οικονομικής στήριξης των οικογενειών στο Ηράκλειο Αττικής, με την καταβολή επιπλέον 1.000…

7 ώρες ago

Η Αθήνα στηρίζει την ποδηλατοπορεία για το κλίμα COP31 Bike Ride

Δόθηκε η εκκίνηση της ελληνικής ποδηλατικής αποστολής προς την παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα COP31,…

7 ώρες ago

Παραδόθηκε στους Θεσσαλονικείς το νέο Πάρκο Κρυονερίου

Παραδόθηκε στους κατοίκους ένας νέος πνεύμονας πρασίνου.

7 ώρες ago