Την ανάγκη λεπτομερούς καταγραφής της δημοτικής περιουσίας και ιδιαίτερα των ακινήτων, κατέδειξε η υπόθεση απάτης με θύματα έναν ιδιώτη, αλλά και το δήμο Ηλιούπολης και δράστες, μία 68χρονη και δύο ακόμη συνεργούς της.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αρχηγός της σπείρας των απατεώνων, έστησε απάτη, παρουσιάζοντας ένα οικόπεδο που ανήκει στο δήμο, ως ιδιοκτήτρια.
Με τον τρόπο αυτό προχώρησε στην πώλησή του, έναντι του ποσού των 270.000 ευρώ.
Δεν πρόλαβε, όμως, να χαρεί, αφού αστυνομικοί, του τμήματος Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ, την συνέλαβαν την προηγούμενη Τετάρτη, 13 Μαΐου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Όπως διαπιστώθηκε, η 68χρονη είναι παλιά γνώριμη των διωκτικών Αρχών, αφού σε βάρος της εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση κάθειρξης έντεκα ετών για παρόμοιο αδίκημα.
Η 68χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα γι τα περεταίρω, ενώ και στο δήμο, διενεργείται έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ότι υπάρχει καταγραφή της δημοτικής περιουσίας.
Τον διεθνώς αναγνωρισμένο σκηνοθέτη Μίνω Βολανάκη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη…
Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala συνδιοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση για τη σύσταση…
Σε υψηλούς τόνους κινείται η πολιτική αντιπαράθεση στην Πάτρα γύρω από την αξιοποίηση του θαλάσσιου…
Ο Δήμος Ρόδου και η Διεύθυνση Αθλητισμού υποδέχονται το καλοκαίρι με το SUMMER CAMP 2026.
Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για τα παιδιά και τη νεολαία της πόλης, με τη συμμετοχή…
Η συμφωνία συνεργασίας αφορά το πρόγραμμα "The Rhodes Co-Lab".