Οι υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου ολοκλήρωσαν ταχύτατα τις εργασίες αποκατάστασης των βανδαλισμών στο 14ο Νηπιαγωγείο.
Παρά το γεγονός ότι το σχολείο είχε βαφτεί και ανακαινιστεί πλήρως πέρυσι, προκλήθηκαν νέες φθορές από βανδαλισμούς. Ο Δήμος προχώρησε χωρίς καθυστέρηση στις απαραίτητες παρεμβάσεις, αποκαθιστώντας την εικόνα του σχολείου και διασφαλίζοντας έναν καθαρό και όμορφο χώρο για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία και ιδιαίτερα στους σχολικούς χώρους είναι ευθύνη όλων μας. Ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στις σχολικές κοινότητες, φροντίζοντας κάθε γωνιά της πόλης.
Το συντονισμό της αποκατάστασης είχαν ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας, Πρασίνου & Αστικής Πανίδας, Γεώργιος Ταμπακόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Γεώργιος Κάππος.
Στον φιδοειδή δρόμο που ανεβαίνει προς τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, χιλιάδες Έλληνες και…
Το νερό είναι δίπλα σου και μπορείς να το απολαμβάνεις χωρίς πλαστικά μπουκάλια.
...για το Πρόγραμμα Διαγενεακής Ένταξης που υλοποιεί διαχρονικά.
"Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, με στόχο μια πιο προσβάσιμη, ασφαλή και…
Τα μνημεία δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα από την πυρκαγιά.