Σε εξέλιξη βρίσκονται σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Φαρσάλων, κυρίως στις οδούς Περικλέους και Γεωργάκη Ολυμπίου, στην περιοχή κοντά στα γήπεδα 5Χ5.
Τα συνεργεία προχωρούν στην τοποθέτηση δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, ένα έργο που στοχεύει στη βελτίωση της αποστράγγισης και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που εμφανίζονταν κατά τους χειμερινούς μήνες.
Με την ολοκλήρωση του δικτύου, θα ακολουθήσει ασφαλτόστρωση, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η βατότητα των δρόμων και να βελτιωθεί η καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, «πρόκειται για ένα έργο ουσίας και όχι βιτρίνας. Δίνουμε προτεραιότητα σε παρεμβάσεις που λύνουν χρόνια ζητήματα και θωρακίζουν τις γειτονιές απέναντι σε προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η περιοχή θα αποκτήσει ένα σαφώς πιο ασφαλές και λειτουργικό οδικό περιβάλλον».
Θα εκτελούνται καθημερινά δύο ζεύγη δρομολογίων, ένα πρωινό και ένα απογευματινό.
Δηλώσεις του Δημάρχου, Θωμά Μπέγκα, και του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, στα parapolitika.gr
Την παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών προκάλεσαν τα όσα διαπίστωσαν από τον έλεγχο που διενήργησαν στελέχη…
Δωρεάν καλοκαιρινή απασχόληση για τα παιδιά του Δήμου.
Δυναμικό παρόν με προτάσεις και επιχειρήματα έδωσε ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, στη σύσκεψη του…
Το πρόγραμμα των Αθλοδιακοπών ξεκινά στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνεται σις 21 Ιουλίου.