Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, αλλά και βαριά πρόστιμα θα βρεθεί ένας ακόμη ασυνείδητος που μετέτρεπε σε χωματερή, δημόσιο χώρο στο Αιγάλεω και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων για την παράνομη απόρριψη αποβλήτων, σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες μία ακόμη σύλληψη στην οδό Πλούτωνος στον Δήμο Αιγάλεω.
Όπως ανακοινώθηκε, το περιστατικό εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια στοχευμένων περιπολιών και άμεσης συνεργασίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προστασία του δημόσιου χώρου και της εικόνας της πόλης.
Ο δράστης, συνελήφθη την στιγμή που έβγαζε από φορτηγό αυτοκίνητο και πέταγε σε κοινόχρηστο χώρο ογκώδη αντικείμενα.
Η δημοτική Αρχή της πόλης για μία ακόμη φορά επισημαίνει ότι η δράση των ελεγκτικών μηχανισμών είναι σταθερή και αποδίδει αποτελέσματα, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν υπάρχει ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών.
Τέλος, ο δήμος Αιγάλεω, καλεί τους κατοίκους να συμβάλλουν στην προστασία της πόλης, αποφεύγοντας κάθε παράνομη απόρριψη αποβλήτων.
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…