ΔΗΜΟΙ

Νέα σύλληψη για παράνομη απόρριψη αποβλήτων

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, αλλά και βαριά πρόστιμα θα βρεθεί ένας ακόμη ασυνείδητος που μετέτρεπε σε χωματερή, δημόσιο χώρο στο Αιγάλεω και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων για την παράνομη απόρριψη αποβλήτων, σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες μία ακόμη σύλληψη στην οδό Πλούτωνος στον Δήμο Αιγάλεω.

Όπως ανακοινώθηκε, το περιστατικό εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια στοχευμένων περιπολιών και άμεσης συνεργασίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προστασία του δημόσιου χώρου και της εικόνας της πόλης.

Ο δράστης, συνελήφθη την στιγμή που έβγαζε από φορτηγό αυτοκίνητο και πέταγε σε κοινόχρηστο χώρο ογκώδη αντικείμενα.

Η δημοτική Αρχή της πόλης για μία ακόμη φορά επισημαίνει ότι η δράση των ελεγκτικών μηχανισμών είναι σταθερή και αποδίδει αποτελέσματα, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν υπάρχει ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την καθημερινότητα των πολιτών.

Τέλος, ο δήμος Αιγάλεω, καλεί τους κατοίκους να συμβάλλουν στην προστασία της πόλης, αποφεύγοντας κάθε παράνομη απόρριψη αποβλήτων.

Τελευταία άρθρα

Οι 7 σημαντικότερες αλλαγές που φέρνει η διαβούλευση στον Νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…

1 ώρα ago

Στον Πειραιά η ιστορική τριήρης “Ολυμπιάς”

Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

5 ώρες ago

Παράταση των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς Ορχομενού

Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…

5 ώρες ago

Θερινή Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά του Δήμου Καλαμαριάς

Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…

5 ώρες ago

Ιθάκη: Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.

5 ώρες ago

Στη Σύμη η Λίνα Μενδώνη

Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…

6 ώρες ago