Ο Δήμος Καλαμάτας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 13ης Ανθοκομικής Έκθεσης, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, κατά το διάστημα 8-17 Μαΐου 2026.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στην Ανθοκομική αναμένεται να συμμετάσχουν φυτωριούχοι, παραγωγοί ανθοκομικών και λαχανοκομικών ειδών, ανθοπωλεία, γεωπονικά καταστήματα και καταστήματα με αγροτικά μηχανήματα.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Μπάκα, η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας είναι ένας θεσμός που προσελκύει επισκέπτες στην περιοχή, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σε ντόπιους να προμηθευτούν άνθη και φυτά, αλλά και σε μαθητές σχολείων να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, βιωματικά εργαστήρια κ.ά.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…