ΔΗΜΟΙ

Από τη Θήβα περνά το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων αγαπούν το  μηχανοκίνητο αθλητισμό θα βρεθεί η Υήβα που φιλοξενεί τέσσερις από τις Ειδικές διαδρομές του φετινού Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Σωματείο «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» και τη στήριξη του Δήμου Τανάγρας, διοργανώνει το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας το διήμερο 25 και 26 Απριλίου.

Η «καρδιά» του αγώνα θα χτυπά στη Θήβα, όπου θα φιλοξενηθούν το Service Park και η εκκίνηση, με τις βασικές εγκαταστάσεις να βρίσκονται στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα πληρώματα και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Την Κυριακή 26 Απριλίου είναι η κορύφωση του αγωνιστικού σκέλους, με τέσσερις ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 71,7 χιλιομέτρων.

Οι διαδρομές περιλαμβάνουν:

τον «Θίσβη» μήκους 14,91 χλμ.,

τον «Ελικώνα» μήκους 13,62 χλμ.,

και τη «Μοσχοποδιά», μήκους 14,18 χλμ., η οποία θα αποτελέσει και την power stage του αγώνα.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα εκκινούν πρώτα, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα φτάνει τα 92,48 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών.

Να σημειωθεί ότι το 4ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον, καθώς συνδυάζει αγωνιστική δράση υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή ιστορικών οχημάτων.

Τελευταία άρθρα

Λάρισα: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για το Πράσινο Σημείο

Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.

3 λεπτά ago

Το μπάσκετ με αμαξίδιο επιστρέφει δυναμικά στην καρδιά της Αθήνας

Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…

23 λεπτά ago

81 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ζακύνθου μέσω ΑΣΕΠ

Έμφαση δίνεται στην εντοπιότητα.

53 λεπτά ago

2.000 νέα φυτά και 1.100 τ.μ. γκαζόν στην πλατεία Κλαυθμώνος

Πιο πράσινη και φιλική για τους κατοίκους του κέντρου της πόλης είναι η πλατεία Κλαυθμώνος,…

1 ώρα ago

Στο 6ο Forum of Mayors του ΟΗΕ στη Γενεύη ο Πειραιάς

Στον διεθνή διάλογο για τις βιώσιμες πόλεις, στο πλαίσιο του 6ου Forum of Mayors του…

1 ώρα ago

Άκαρπη και η νέα συνάντηση ΚΕΔΕ- ΥΠΕΝ για την ενέργεια

Μέτρα για το ενεργειακό κόστος των Δήμων, τη διασφάλιση επαρκούς ενεργειακού χώρου και την χρηματοδότηση…

2 ώρες ago