Στις 20 & 21 Απριλίου, το This is Athens – Agora 2026 φέρνει στην πρωτεύουσα περισσότερους από 60 κορυφαίους διεθνείς buyers και πάνω από 1.500 Β2Β συναντήσεις, ενισχύοντας τη θέση της Αθήνας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Στην 11η διοργάνωση, η Αθήνα συναντά τη διεθνή τουριστική αγορά, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες συνεργασίας και ανάπτυξης για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα.
Η διοργάνωση φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και συγκεντρώνει:
✔️ 62 επαγγελματίες από ΗΠΑ, Ευρώπη, Ινδία και Καναδά
✔️ 120 εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, τονίζει: «Η Αθήνα εξελίσσεται σε έναν σύγχρονο, ανοιχτό και βιώσιμο προορισμό, επενδύοντας στρατηγικά στη διεθνή συνεργασία και την εξωστρέφεια».
Με θεματικά πάνελ, διεθνείς συμμετοχές και αυθεντικές εμπειρίες πόλης, το Agora αναδεικνύει τη μοναδική ταυτότητα της Αθήνας. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις προβολής, ενίσχυσης και προώθησης του τουρισμού στον Δήμο Αθηναίων»/Yποέργο 1, που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική 2021-2027», ΟΠΣ 6018475 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…